Пляцоўкі
Пляцоўкі ў Мінску і Беларусі
Арганізацыя кожнага святочнага мерапрыемства павінна пачынацца з падбору пляцоўкі. Такім чынам, гэта з’яўляецца вельмі важным складнікам у працэсе падрыхтоўкі свята. Абсалютна любое святочнае мерапрыемства прадугледжвае наяўнасць пляцоўкі, а залежыць выбар шмат у чым ад такіх асаблівасцей, як аддаленасць, тэхнічныя асаблівасці, колькасць запрошаных гасцей, фармат мерапрыемства і інш.
Падабраць пляцоўку
Смак Кейтэрынг вельмі ўважліва адносіцца да дадзенага працэсу, і мы прапануем толькі актуальныя і аптымальна выгадныя ўмовы па арэндзе пляцоўкі, таму што маем цесныя партнёрскія і сяброўскія дамоўленасці з многімі арандатарамі ў сталіцы. Выбар банкетнай пляцоўкі – справа няпростая і адказная. Калі выбар пляцоўкі, якая адпавядае Вашым запытам, перакладзены на плечы спецыялістаў, то гэта пытанне рашаюць яны, уважліва вывучаючы ўсе патрабаванні заказчыка і прапаноўваючы адпаведныя варыянты. Важна, каб зала мела пакоі для курэння і неактыўнага адпачынку. Вялікім плюсам з’яўляецца добраўпарадкаваная сумежная тэрыторыя. Значны момант – наяўнасць паркоўкі, тым больш прасторнай, калі плануецца вялікая колькасць запрошаных на сваім уласным транспарце. Ну і, вядома, выбіраючы залу для банкету, трэба ўлічваць бюджэт мерапрыемства, якое праводзіцца. У нашай базе мы маем 100 пляцовак, і мы пастаянна знаходзімся ў пошуку новых месцаў, каб радаваць Вас новымі прапановамі па месцы правядзення свята.
Заказаць пляцоўку
На сённяшні дзень наша матэрыяльная база і тэхнічныя магчымасці дазваляюць прадаставіць Вам любую пляцоўку ў ПАДАРУНАК у выпадку заказу банкету ад 100 персон. Спяшайцеся аформіць заказ у нас на сайце або звярніцеся ў наш аддзел па рабоце з кліентамі – і мы ўручым яшчэ адзін прыемны падарунак! Смак Кейтэрынг – сучаснае бачанне ўрачыстасцей!
Атрымаць кансультацыю можна па тэлефоне: + 375 29 31 171 31; + 375 29 266 18 18!
Наші мерапрыемствы
Карысныя парады
Узгадніце расклад вясельнага дня з фатографам. Здымкі, зробленыя пры натуральным святле, атрымліваюцца вельмі прыгожымі і жывымі. Фатограф падкажа, калі лепш вылучыць час для здымкі, каб пазбегнуць рэзкіх ценяў, залішняй кантраснасці і яркага, сляпучага сонца.
Старая бульба будзе смачней, калі дадаць пры варэнні лыжачку воцату, 2-3 зубчыка часныку і лаўровы ліст, альбо зварыць яго ў булёне. Чым старэй бульба, тым больш патрабуецца вады.
Замовіць званок
Карысныя парады
Калі раптам скончыліся духі, то не спяшаецеся выкідваць ад іх флакон. Зніміце дазатар, наліце ў флакон звычайнай вады (на 1/2 аб'ёму флакончыка) і адпусціце туды драўляныя палачкі. Яны будуць ўбіраць араматызаваныя вільгаць і распаўсюджваць яе па жыллю.