Юбілеі кампаніі
Юбілей кампаніі ад Смак Кейтэрынг
Юбілей кампаніі – гэта важны момант у жыцці кожнага калектыву. Дадзены від урачыстасці выдатна павышае маральны дух унутры калектыву і, што самае важнае, садзейнічае пазітыўнаму іміджу кампаніі ў вачах партнёраў, патэнцыяльных кліентаў, спецыялістаў кампаніі. Спецыялісты Смак Кейтэрынг маюць вопыт правядзення мерапрыемстваў дадзенага фармату і з задавальненнем возьмуцца за арганізацыю юбілею Вашай кампаніі. Каб урачыстасць атрымалася на высокім узроўні, мы прапануем наступныя паслугі:
распрацоўка і прапанова індывідуальнага меню;
арганізацыя кейтэрынгу “пад ключ”;
падбор і арэнда пляцоўкі для правядзення юбілею;
афармленне і дэкор месца правядзення;
напісанне канцэпцыі згодна з асаблівасцямі дзейнасці кампаніі;
арганізацыя, правядзенне і кантроль за займальнай часткай праграмы;
брэндзіраванне ўрачыстасці;
фота-, відэа ўрачыстасці і інш.
Заказаць юбілей у Смак Кейтэрынг
Заказаўшы юбілей Вашай кампаніі ў нас, Вы ўбачыце, наколькі выгадна можна рашыць пытанне аб арганізацыі дадзенай урачыстасці ў суадносінах “цана-якасць”. Мы падрыхтуем прапанову, прытрымліваючыся Вашага бюджэту, выдзеленага на дадзеную ўрачыстасць.
Смак Кейтэрынг – толькі выгадныя прапановы!
Кошт арганізацыі юбілея кампаніі ад 50 рублёў на аднаго чалавека!
Атрымаць кансультацыю можна па тэлефонах: + 375 29 31 171 31; + 375 29 266 18 18!
Акцыі

Піраміда з шампанскага ў падарунак!
Пры падпісанні дагавора па арганізацыі фуршэту або вясельнага банкету ў ПАДАРУНАК Вы атрымліваеце піраміду з шампанскага!

Пляцоўка ў падарунак
Пляцоўкі
Карысныя парады
У смачнага свежага хлеба ёсць адзін відавочны недахоп: яго складана прыгожа нарэзаць, бо скарыначка пры ціску нажа крышыцца і распадаецца. Спросціць задачу збан з кіпенем, які стаіць побач з буханкай. Пар размягчыць скарыначку, нарэзаць хлеб можна будзе максімальна тонка.
Каб пазбавіцца ад цвілі ў хлебнице і халадзільніку, трэба іх рэгулярна апрацоўваць слабым растворам воцату.
Замовіць званок
Карысныя парады
Калі раптам скончыліся духі, то не спяшаецеся выкідваць ад іх флакон. Зніміце дазатар, наліце ў флакон звычайнай вады (на 1/2 аб'ёму флакончыка) і адпусціце туды драўляныя палачкі. Яны будуць ўбіраць араматызаваныя вільгаць і распаўсюджваць яе па жыллю.